Sun Drop

Denne helgen har gått i ett og kjenner at jeg hadde trengt en dag alene i ro og mak, som mine søndager pleier å være. Selvom alt blir mer og mer normalt for hver dag tar det på med nye inntrykk hele tiden, omgås "nye" folk og snakke engelsk. Hadde virkelig trengt min vanlige skype-søndag, koble engelsken litt av og snakke norsk hele da'n! Men altså, istedenfor å ha min chilledag var det turnering idag. Vi knuste all motstand i gruppespillet, men finalen ente 1-1 etter en elendig dommeavgjørelse på overtid. Heldigvis vant vi straffekonken og fikk tatt gullet med hjem! Go lady pioneers!

Nå er jeg ligger jeg å hører på Lil Wayne og filosoferer over hvor mye større utvalg de har av mat her! Er helt vilt hvordan livet til mange her legges opp etter når, hvor og hva de skal spise. Her spises det ikke fordi de er sultne, mer på grunn av gammel vane og fordi det er godt. Synes det er kjempe trist at folk i verden faktisk sulter i hjel når så mange her stapper i seg så mye mat og levner halvparten igjen på fatet. Forbruket her er digert! Men så skal det sies at alt her er så vilt godt! Frozen yoghurt, Reese's, coockies-and-cream sjokolader, resturantene, sonic, subway, mexicansk.. her blir man ALDRI lei mat. På en eller annen måte styrer mat livet til alle her. Enten på grunn av at du spiser masse, men minst like mye for de som hele tiden prøver å spise sunt. Her går det masse i energibarer, gatorade, sunn potetgull(?) osvosv. Alt som som skal være så sunt, men jeg tviler nå egentlig litt. Ellers er Sun Drop og Dr. Pepper de to brusene som er desidert størst her. Hadde aldri hørt om noen av dem før jeg kom hit, og Sun Drop selges tydligvis bare i Tennessee. Godt er det i allefall ikke.
Mens vi snakker om mat; en av jentene her nede elsker å lage mat og vi har bestemt oss for å ha en "norsk aften." Vi skal iaf bake brød, men vet dere om noe annet norsk vi kan lage? 

8 kommentarer

silja

19.sep.2011 kl.10:13

gratulere med seier! :D

birgitte

19.sep.2011 kl.11:24

gratulere, artig at laget ditt gjør det så bra! høres koselig ut med norsk aften :) det e kanskje vanskelig å finne rett ingrediensa, men man kan lage risgrøt. og kanelsnurra, selv om det kanskje ikke e så norsk da... ellers e jo feks lefse veldig norsk, men det pleie du kanskje ikke spise så mye i norge uansett :) blir sikkert en fin kveld uansett ka dokker lage!

kristina

19.sep.2011 kl.14:01

fin blogg, gratulerer. dere kan lage pannekaker, utveksling studenter jeg kjenner har hatt stor suksess. kristina

emma

19.sep.2011 kl.16:55

gratulerer:D dokker kan lage grøt(norskt?), pannekaker, kjøttkaker (hehe)

DOMMEREN

19.sep.2011 kl.18:23

8

Thekla

19.sep.2011 kl.19:11

du kan lage fårikål :) heheh, tulla. Men bra du trives issa, men husk å hvile også ellers så kommer du til å bli utslitt.

silja

19.sep.2011 kl.21:35

dokker kan lage køttkake i brunsaus med potetmos og gulrøtter, eller grønnskakssuppe, eller fiskekake, eller vafla eller spaghetti bolense (selvom det e italiensk, men det minne mæ litt om dæ) forresten så burde dokker heller lage rundstykka enn brød for brød må etterheve og masse styr så dokker blir kanskje lei før dokker for spist det:) + at rundstykka e bedre

Oda

25.sep.2011 kl.15:27

Æ lagde kålrabistappe, amerikanera ELSKE det! Og det e lett og lage:)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits