rolling in the dark

Pjufffff. Endelig hjemme etter en laaang dag. Har gjort mer i denne ene helga enn hele den første måneden jeg var her. I går kom mine to piker å plukket meg opp og vi dro hjem til en av jentene der vi++ (egentlig de) brukte 100 år på å pynte seg for å dra på fair. Fikk akkuratt samme følelse som når vi fikser oss for å dra ut hjemme, særlig siden badet lignet så mye på Emmas bad. Savner kjole og high heels da. Heldigvis var det siste fairdag og vi var bare en kort tur innom. SPYR hvis jeg ser mer fair food! Resten av kvelden tilbragte vi på Walmart, der vi kjøpte en haaaug av dopair. Så presset vi oss inn i en bil og dro to "rolling yards." Altså plukke ut et hus og rulle ut dopapir i hele hagen. Adrenalinkick! Hadde en herlig kveld.
Etter en sen kveld i går var det helt herlig å dræge seg opp av senga halv 7 i dag morgest. Vi hadde turnering en plass én time unna og vi vant begge kampene! Flere kamper i morgen tidlig også, wiii. Etter turneringa dro jeg og satt barnevakt med en jente på laget og er først kommet hjem nå! Jeg er så sliten. Tar på å bli kjent med folk og unngå pinlige stillheter når alt skal skje på engelsk. Liker ikke så godt å bare være to. 


On the midway! Overse mitt tryneee

6 kommentarer

Ina

18.sep.2011 kl.08:09

så bra at du har to så gode venna, for det har o ganske mye å si!

Du e så flink å oppdatere Ielin :D

missu

silja

18.sep.2011 kl.11:34

her va det jo full fart! håpe du har tid til skypings likevell:)

emma

18.sep.2011 kl.12:43

æ syns det e bra at du e sammen med dem, uten at det e så sykt mange der, så blir du jo godt kjent med dem:D også veldig bra du har mye å gjøre, så du ikke kjede dæ!

DOMMEREN

18.sep.2011 kl.16:08

7

stine bjerkan

19.sep.2011 kl.00:55

:-)loveu

issa

19.sep.2011 kl.04:48

ka du gjør oppe så seint stine??? legg dei

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits