ikke lat

Unnskyld for sen oppdatering idag! Jeg ikke har vært hjemme på over 24 timer og har savnet dere og bloggen som bare det!

Forlot huset mitt som vanlig 07:00 og hadde skole til 15:00. Etter det var det trening før jeg og to jenter dro hjem til en av dem for å gjøre oss klar til å dra på fair! Elsker å henge med disse to fordi de er litt kulere og har litt mer bein i nesa en resten av jentene her nede. På fair'et møttes hele gjengen og vi spiste cheeseburgers, funnel cakes, caramel apples, sukkerspinn, og candy apples. 
Berg-og-dalbanene her er bare helt jalla! De er gamle, knirker som bare det og kortslutter nå og da. The Zipper er den sykeste av dem alle. Du halvt sitter, halvt står i en boks mens du snurres rundt og rundt, høyt oppe i luften. Alt som holder deg igjen er en tynn nettingsdør, og en av dem åpnet seg faktisk her om dagen! Hvis noen hadde vært inni hadde de falt 50 meter rett ned. Mens vi sto i køen falt faktisk en liten del av ride'en ned. Jegføltemegtrygg. Jeg klarte også å prestere å sette meg i spy. Trodde jeg skulle dø! Ny, norsk jente med spy på baken. Perfekt! Takk til mine amerikanske venner som hjalp meg å vaske det bort! Det morsomste som har skjedd siden jeg kom hit!Vi avsluttet dagen med at alle jentene dro på sleepover ilag! Åå, jeg elsker husene de har her, de er så diiigre. Vi spiste, så på bilder av vennene mine på fb (de er så interiserte) og det var kjempe koselig. Idag har jeg vært på trening og hengt bittelitt lamme to tvillinger på laget mitt. Endelig er jeg kommet hjem og er sååååå klar for en dusj etter to treninger og en spyepisode. 

6 kommentarer

birgitte

16.sep.2011 kl.20:54

haha, stakkars dæ :) men tross spy og karusella som ikke va helt trygg, hørtes det morsomt ut!!

emma og silja

16.sep.2011 kl.21:03

hørtes morro ut! fine bilda, håpe du ikke har henta dem fra wikipedia;)

stine bjerkan

17.sep.2011 kl.02:47

neiiiii å nei, ikke ta sånne skumle karrisela!!! lu

Frank

17.sep.2011 kl.21:28

Oæææ - ligg unna de der skranglate, gamle cowboy-karusellan! Det høres alt for utygt ut. Vi vil ha dæ hjem igjen like hel som da du dro.

kristoffer

18.sep.2011 kl.01:42

blogg no:)

stine bjerkan

18.sep.2011 kl.03:56

blogg pus

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits