m eit ha'a

Akkuratt nå ligger jeg som et slakt i sofaen min og istede for å gjøre lekser som jeg burde, blogger jeg til dere. Det tar jo aaav med lekser her nede, virkelig! Jeg sov nesten ingenting i natt og har vært sååå trøtt på skolen i hele dag. Og det blir enda en sen kveld i dag, siden vi utnytter fair-uka til det fulle!! Det dumme er at vi har kamp idag óg, og siden den er ferdig først 9 blir det veldig sent med tanke på at jeg våkner 6 hver eneste dag.. Her bryr heldigvis ingen seg, så vi drar rett fra kamp til fair, svett og deilig!


A funnel cake!! Fairfood er så usunt, men en uke i året må man jo unne seg til countrymaaat

I dag tenkte jeg for første gang over på hva folk faktisk går med her? Må ta med kameraet på skolen én dag å snikfotografere litt. Vi har svart leppestift, vi har yogabukser, vi har hundrevis av slengbukser og det styggeste av alt: slummeklær og en håndveske til. Okei, det hørtes ikke ille ut, men se for dere en jente med gule fjærørdedobber, gul fjærhårbøyle, rosamønstrette hettegenser, slengbukse og noen flip-flopper! Så topper vi hele antrekket med en heklet veske, krøllete hår og masse eyeliner. Skal nok gi dere bildebevis en dag! Ellers er folkene her mye mer spesiell enn i Norge. Den mest spesielle personen i norge ville vært helt normal her. I fysikken, foreksempel, har vi en guttegjeng som gjør alle mulige slags "eksperimenter" i timene. I dag sprengte de en flaske som fløy rundt i klasserommet i en farlig fart. En av guttene løfter hendene i været og roper ut "PHYSICS!!", det faste sitatet etter alle deres vellykkede eksprimenter. Liker egentlig at alle ikke er så A4, selvom alle(mange iaf) er super teit. Vups, nå snakker(skriver?) jeg meg helt bort, har jo lekser å gjøre.. vi blogges;-)

Overskrifta er foresten noe jeg hørte en jente i engelskklassen min si. Må flire litt av dialekten de har her nede i the South. 100 kroner til førstemann som gjetter hva hun sa!

6 kommentarer

stine bjerkan

13.sep.2011 kl.23:35

ååååååå fikk så lyst på den der kaketingen:(:(:(((( unfear

stine bjerkan

13.sep.2011 kl.23:41

*unfair

emma

13.sep.2011 kl.23:41

du fortjene å ligge som et slakt på sofaen, og å spise kake:D:D herregud kor det plaga mæ den der overskrifta..........no kommer æ til å drømme om m eit ha'a, forhåpentligvis våkne æ med svare på ka det betyr! <3 takk for at du blogge, perfekt slutt på dagen

iselin

13.sep.2011 kl.23:46

dokker e jo bare verdens beste, skulle nesten tro at dokker va ha'a

emma

14.sep.2011 kl.12:01

NYSKJERRIGE EMMA....... går å prøve å finne det ut hele tia no!!

silja

15.sep.2011 kl.16:22

fint bilde fra wikipedia :)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits