fairest of the fair

Fort innlegg før jeg hopper i seng. Dro hjemmefra klokken 7 i dag morgest og nå er klokken halv 11 og jeg har akkuratt kommet hjem! Dagen idag har vært så innholdsrik. Først skole, så JV-kamp, så varsity kamp og så dro vi på fair. Fair er som et stort tivoli bare med masse mat og dyr. Her kåres alt fra den beste kaninen til den peneste jenta. Serr, de har det som kalles "pageants." Her kler jenter seg opp i ballkjoler og de blir rangert etter hvor bra de ser ut og hvor flink de er til å svare på spørsmålene de blir stilt. Vi gadd ikke å gå å se på skjønnhetskonkuransen så vi koste oss heller med fair-mat! (min første burger på amerikansk jord + min første fandel(?)cake noensinne!)
Vi gikk på vårs første, og ekstremt sure, tap idag! Ufortjente 5-1 til bortelaget.. Men endelig møtte vi et lag som faktisk kunne spille fotball!
Kom foresten 16 minutter forsent hjem idag, håper virkelig ikke at det kommer til å skape problemer her i huset. Man vet jo aldri... litt småredd. Men nå er det senga, natta (eller god morgen til dere i Norge)

Egent bilag i avisa og greier! Hvilket århundre sa du vi levde i?

3 kommentarer

silja

13.sep.2011 kl.07:44

hahaspess! go morgen til dei å min venn! norsk brød med brunost og en kopp te + verdens beste blogg = en finfin start på dagen! håpe du får en fin dag:D

birgitte

13.sep.2011 kl.07:54

haha, det e sånn vi aldri kunne hatt i norge.. men det hørtes morsomt ut med fair da :) kjipt at dokker tapte, men e vel bedre å spille mot et lag på samme nivå enn å bare knuse alle. eller? :D

emma

13.sep.2011 kl.08:10

haha du skulle meldt dæ på å slått alle de amerikanse jenten ned i stølvan:D ikke bra at dokker tapte, hvertfall siden det va ufortjent.. men dokker tar dem neste gang:) enig med silja, det e nydelig å starte dagen med å lese bloggen din!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits