vi tar skyping til nye høyder

I dag group skyped jeg og mine venner, og jeg kan med hånden på hjertet si at det var noe av det morsomste jeg har gjort på lenge. Så deilig å bare flire, være dum og snakke med mine aller beste venner. Følels ikke som om jeg er på andre siden av verden i det hele tatt! 


KUUULT at vi er i tre forskjellige land og fortsatt har litt kvalitetstid med hverandre #jegharverdensbestevennerwiiii. kødda. eller ikkee

Ellers måtte jeg txt'e rundt som en gal for å finne meg skyss til fotballtreningen. Vertsfam'en var utenbys og jeg føler meg som verdens største taper uten bil.. Heldigvis fikk jeg ordnet både skyss og tilbaketur, og med nyvunnet positiv energi fra mine norske/engelske venner ble både trening og kjøretur supert! Nå er det snart middagstid og så skal jeg kose meg med lekser! Dagen er ikke det samme uten, hehe.

LOVE SUNDAYS

5 kommentarer

stine bjerkan

12.sep.2011 kl.00:39

wiiii endelig kan æ såve godt!! takk for ett flott innlegg iselin, det va utmerket

silja

12.sep.2011 kl.09:07

issssaaaaaa, dagen er ikke helt den samme ut deii

emma

12.sep.2011 kl.14:29

koskoskoskoskoskoskoseligste æ har gjort på lenge

anonym

20.sep.2011 kl.23:36

hvor er vennene dine?

iselin

21.sep.2011 kl.00:36

de aller fleste e i tromsø minus noen som e i cambridge!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits