the pain train

Resten av gårsdagen gikk til tailgating, homecoming-kampen og grillings av marshmallows. Tailgating er det vi gjør før hver kamp. Vi møtes en hel gjeng, setter opp telt, spiser, kaster freesbee, hører på musikk, maler bokstaver på guttene osv. Kampen var en STOR skuffelse. Greit nok at vi er dårlige, men å bli SÅ KNUST på selveste homecoming'en var sikkelig kjipt. Når vi dro var stillingen 45-0 til det andre laget, noe som til og meg jeg skjønner er elendig. I pausen marsjerte skolens army inn og sto i giv akt mens bandet spilte Let It Be og kandidatene til årets homecoming queen og king kom gående inn på banen. Over høytalerne ble hvert par introdusert; hvem foreldrene deres var og hvilken fantastisk innsats de gjør for "the comunity." De har et ganske gammeltdags syn på det meste her, og det hele var litt i overkant pompøst, he-he.
Etter det ble floatene kjørt inn på banen. Alle gikk helt nuts og sprutet sånn gummigreier på folk fra andre trinn. Har enda dritten i håret, uuumulig å få det ut. Floaten til seniorene vant som vanlig, mens vårs flotte "pain train" kom på 3dje.... Etter kampen dro vi en hel gjeng hjem til en av jentene, vi hang ute i låven, lagde bål og grillet marsmallows. Kos


class of 2013, the pain train

tailgating og biiiirthdaykid
Her skal det poses likens på 68973890 bilder

Bare et bilde av den nye senga jeg har fått! Rommet følels så mye større! I dag har jeg vært å sett på Gracies fotballkamp, ryddet rommet, gjort litt lekser, solet meg litt og vi har vært og spist middag hos vbesteforeldrene. Prøver for harde livet å bli helt frisk! I morgen er det kjærka for første gang, kan bli meget spennende!

3 kommentarer

silja

11.sep.2011 kl.10:34

høres ut som en innholdsrik, spennende, koselig og morsom dag :)

emma og birgitte

11.sep.2011 kl.13:09

veldig koselig:) vi missunne at du får være med på sånn her, det virke så sykt artig!

stine bjerkan

11.sep.2011 kl.22:22

åå savne dæ når æ les det her!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits