buUuuMpings

En tigergutt er jo så fantastisk, og jeg er den eneste her. Med hode laget av gummi, og hale laget av fjær. Jeg bomper, og bomper, og bomper og trillilalllibom. Og når en tigergutt er så fantastisk så trengs det ingen fler. Da treeeeeeengs det ingen fler!

I dag var skolen fylt opp av disney karakterer fra topp til tå. En haaaug av disney prinsesser (prinssessefaktoren blandt enkelte jenter her er skyyyyhøy), Mikke Mus, Cheetahgirls, Cruella Devil, de 7 dverger, Lilo og Stitch, folkene fra Toy Story, Peter Pan, Tingeling, den onde dronninga i Snøhvit, Rødhette, Jenta fra Monsterfrabikken, Hannah Montana, Selena Gomez, 101 Dalmatinere, Alvin og gjengen! Kunne holdt på for alltid, alle var bare helt sykt kreativ! Og det aller søteste jeg så idag; et par som hadde kledd seg ut som Askepott og Prinsen. Naaaw!


Litt mindre prinsessefaktor, men helt klart mye kuuuulere!!

Været i dag var overskyet og kjølig (for her å være) og følte meg såå hjemme når vi hadde trening ute i "kulda". Alle hadde kledd seg som om det skulle være minusgrader, men jeg syns det var deilig å endelig kunne springe uten å dø på grunn av varmen! Thumbs up for stormen! Har også vært å bygd på float'en vårs idag. Vi jobber i et diger lagerbygg langt ute på landet og float'en kommer til å bli helt fantastisk! På fredag er det parade, og gjett om jeg skal ta bilder og vise dere!! Jentene er så snille som henter meg og kjører meg hjem. Liker veldig godt å kjøre med dem for da kommer man på to-manns-hånd og det er lettere å bli bedre kjent med dem! Engelsken kommer utrolig nok automatisk, selvom det er litt vanskelig å snakke rett til en hver tid. Sliter spesielt med preposisjoner og at setningene mine blir norsk-engelske.... 

7 kommentarer

silja

08.sep.2011 kl.07:28

høres kjempe morsomt ut!!! fin tigergutt:) å der kom du dæ på til float'en, bra :D

birgitte

08.sep.2011 kl.08:08

du va så fin!!

Jan-Gunnar

08.sep.2011 kl.08:47

Keep afloat, my girl!

emma

08.sep.2011 kl.12:11

artigggg!!!! du va kjempefin

haugepus

08.sep.2011 kl.14:58

du e nu den søteste tigergutten æ har sett væffal!

Maren

08.sep.2011 kl.21:10

fiiiiiiiiin tigergutt!!!!! du e blidd så brun!

Thekla

08.sep.2011 kl.22:28

Virke så gøøy!!

ps. du e brun og bliid + fiin

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits