rainy nights

I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it?s coming down, down, down. 

Regnet fortsetter å pøse ned ute, og det skal det tydligvis fortsette med hele denne uka. Det er storm nede i Florida og vi får all drittværet(les godværet) opp hit. Siden det er Labor Day idag har det vært 0 skole og jeg har brukt tiden på å bli helt frisk. Endelig!
I dag spiste vi middag hos besteforeldrene mine her nede. Vi spiste noe kalt "chilli" (veldig likt taco og veldig Southern) og det var så koselig å sitte inne å spise god mat mens vinden suste utenfor. Etter på dro jeg og vmor på jakt etter en minibank i mørket. Tok lang tid før vi fant en minibank som det faktisk var penger i! 
Idag kom også vforeldrene mine hjem med en ny seng og et nytt speil til rommet mitt! Selvom vi er veldig forskjellige begynner jeg å føle meg ordentlig hjemme her i huset. De er såå snille mot meg; kjører meg rundt omkring, ser på kampene mine, fikser mat jeg liker. Og ikke må jeg hjelpe til med noe i huset, selvom jeg hele tiden spørr om jeg kan gjøre noe. Er så takknemlig for at det ikke er noe styr rundt familien!

Tumblr_lp5h2ogwkc1qilztfo1_500_large

Tumblr_lr22arowhy1qhszuxo1_500_large


mine to par nye sko, til høyre <3

Burde egentlig hoppe i seng fordi jeg kjenner jeg fortsatt er litt snufs, og vil jo ikke bli syk nå som det er spirit week på skolen! I morgen er det nerd-day, noe som kan bli meeeget interessant! 
Foressten så undervurderer jeg alltid sjokoladesuget mitt når vi er på matbutikken og kjøper aldri nok sjokolade.. klarer-meg-ikke-uten..

6 kommentarer

Sofie

06.sep.2011 kl.04:59

her har det også HØLJA ned, men va bare glad, fordi det va såvidt en tornado ikke traff oss. æ e også syk, kjedelig. haha, random. bra du trives med familien og føle dæ hjemme der! :)

silja

06.sep.2011 kl.07:40

har du spist den kaka, eller syntes du bare den så god ut? :)

Jan-Gunnar

06.sep.2011 kl.08:25

For et regn!! I Tromsø fortsetter sommeren - utrolig. Din sjokolademoms.....

Heidi

06.sep.2011 kl.10:40

iselin din venn spencer pryor har lagt mæ til på face........ hahah

emma

06.sep.2011 kl.14:49

har du tatt bildan sjøl? bli frisk sjokkisen min<3

issa

07.sep.2011 kl.03:20

nei har ikke tatt bildan sjøl og nei æ spiste desverre ikke kaka:( va bare det at sjokoladekake og regn va det æ tenkte på akkuratt da! sommern fortsette her og pappa, e bare en storm som går forbi:))

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits