I do

I dag var bryllupet til broren til vmoren min. De giftet seg ute i en hage med et stort hvit hus. Var en kjempe fin sermoni med acusticgitar og solsikker overalt! Eneste som ødla en del var da han som viet dem bynte å snakke om at bruden nå fikk lov til å hjelpe og råde brudgommen, men aldri gjøre noe selvstendig uten hannes tilatelse? KA I??? Presten brukte også en god del av preken til å snakke stygt om homofile og skilte! Visste ikke at et bryllup kunne være så provoserende.
Resten av bryllupet var helt fantastisk da, god mat, god kake, god stemning. Nå må jeg egentlig bare legge meg fordi den kalde skolen endelig har fått viljen sitt og gjort meg syk som bare det... Plis, gi meg et imunforsvar!

Håpe det var mange nok bilder (til og med bilder av vfamilien), alt til ære for deg Silja!!

5 kommentarer

Hope Wilson

04.sep.2011 kl.07:11

Så fint pyntet det var, og fin kjole du hadde på deg :)

Pappa

04.sep.2011 kl.08:44

Kjempetøffe bilder fra gamledager! Deilig med utendørsselskap.

silja

04.sep.2011 kl.11:09

takk iselin!!! kjempe fine bilda, flink fotogaf! du va fin i bryllupe, å fine bilda av du og vfamilien! å kaka så helt sykt go ut!

birgitte

04.sep.2011 kl.14:35

minus presten, hørtes og så det ut som et kjempe fint bryllup! og du så strålende ut <3

emma

04.sep.2011 kl.17:47

kulturforskjell det der med presten.. men ellers hørtes det veldig koselig ut:D helt nydelig at du legg ut så masse fine bilda!! :D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits