til mamz og papz

Akkuratt nå snakker jeg norsk på fb-chatten med en gutt her ifra. En jente på laget ville aboslutt lære å si "I have to poop" så nå lærer de hverandre setningen og folk som jeg møter på kan plutselig si "æh må bæshæh." Sykt teit og ekkelt at det er akkuratt det folk lærer seg på norsk, men det er nå sånn det er blitt! Folk her vil også gjerne lære bad-words, som dem kan bruke uten at noen skjønner dem og til dommere på fotballbanen!
I dag har jeg spilt enda en kamp (6-0 til oss) og etter det dro jeg + vfam på bufé der jeg stappet i meg sushi, kinesisk og iskrem!! Feit og deilig, gled dere til Iselin+20kg kommer hjem! Da skal det trilles tur (emz.)

Dagens STORE høydepunkt var at vfamilien min skal til Washington DC til våren og <3mamma og pappa<3 betaler turen for meg i bursdag/julegave! Gleder meg virkelig til å dra å se enda mer av statene! Den andre tingen mine kjære foreldre gjør er at de betaler 2/3 av en organisert tur for meg!!! Så da blir det mest sannsynlig California på meg (Lisa vi dra samtidig!) Å bo på andre siden av jorden kan virkelig gjøre underverket hvis man har lyst på snille foreldre;) Dagens andre høydepunkt er at jeg får ta fri fra skolen i morgen fordi vi skal i bryllup! Bryllupet er på lørdag da, men vi skal visst gjøre en del forberedelser i morgen; altså en chille dag! Skal bli godt å komme seg litt bort! Fikk også månedsrapport fra Explorius i dag der det sto om kultursjokk og hjemlengsel, og er bare så sykt deilig å få et bevis på at jeg ikke er den ENESTE som syns det er litt tøft. Må sies at dagen idag har vært en av de bedre!


Gracie sovnet på rommet mitt mens hun gjorde lekser. Vet ikke om hun sover på ekte eller bare å prøver å få litt oppmerksomhet!


Livet i McMinnville når leksa i engelsken er å lese en bok. Chiiiiill

800 Mullican st., McMinnville, Warren County, Tennessee. Bare kjæm på besøk

3 kommentarer

emma lu (EMZ)

02.sep.2011 kl.15:07

fortsett å spis for du har ingen anelse om kor æ glede mæ til å trille tur!!!! blir så ubeskrivelig gla for å lese om kor bra du har det <3 kos dæ med chilledag i mårra, du fortjene det

silja

03.sep.2011 kl.02:01

heldig du e som har en god familie her hjemme som bryr sæ! :D du får kose dæ masse! gla for å høre at det går bra idag <3<3

lisi

03.sep.2011 kl.05:25

JAAA VI SKAL TIL CALIFORNIA BABYY!!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits