ÉN MÅNED

I morgen har jeg vært i Tennessee en hel måned; det har gått så fort, men samtidig har jeg vært her så lenge! Denne måneden har vært mye letter, men også mye tyngre enn jeg hadde forventet! Noen dager føler jeg at engelsken min går mye bedre, mens andre dager snubler jeg i ordene og får så vidt stammet fram en setning. Sosialt har helgene vært supre, noen skoledager går veldig bra, mens andre skoledager er rett og slett så grusom at jeg bare vil hjem! Hva gjør jeg liksom 7000 km fra alle jeg er glade i? Et virkelig pluss her nede er fotballaget. Både fordi jeg liker å spille fotball og trene generelt, men også fordi jentene på laget er de beste vennene jeg har her nede! Jeg er kjempe takknemlig for at en hel jentegjeng har tatt meg inn i varmen, vil vise meg alt USA har å by på og snakker om ting vi skal gjøre framover. Det som er vanskligere er at alle jentene her på en måte har nok venner. Noen ganger blir jeg på en måte levnet litt alene, uten at de prøver på det. Vet jo at jeg må ta initativ og sånt, og det gjør jeg og! Mye mer enn jeg noen gang har gjort før! Men av og til føler jeg meg bare sikkelig innpåsliten; en følelse jeg hater! Jeg har heller ikke så mye å komme med når de snakker om lærere og personer jeg ikke aaaaner hvem er.
Men jeg har kun vært her i 30 dager! For 720 timer siden kjente jeg presis 0 personer her og turte nesten ikke å prate engelsk i det hele tatt! Så det går fortere enn det føles som for meg som er midt oppi det hele! Nå har jeg spirit week neste uke å se fram til, og homecoming på neste fredag. Så prøver å se mest mulig positivt på framtiden! 

Så vil jeg bare si til alle dere hjemme at jeg tenker kjempe mye på dere! Er så godt å komme hjem fra skole og trening til kommentarer fra dere. Bare det at dere er interessert nok til å lese bloggen og tar dere tid til å kommentere betyr så mye mer enn hva man skulle tro! Savner familien min, bestevennene mine og resten av alle mine herlige venner!

10 kommentarer

silja

01.sep.2011 kl.09:02

klart vi les bloggen din issa, dagens lille høydepunkt ;);) 9mnd igjenn, glede mæ! ha en fin dag :)

heidz

01.sep.2011 kl.17:22

tida går fort!! kos dæ masse videre :D æ les no hver dag, hihiii

emma lu

01.sep.2011 kl.18:20

tiden flyr, no e det en måned mindre til æ får se ditt vakre ansikt igjen:) men du har no fortsatt 9 fantastiske måneda igjen der nede som du blir å huske for alltid, så live you life, and enjoy it!! må forresten si at æ drømte nettopp at æ snakka med dæ, og du retta engelsken min:D hehe

birgitte

01.sep.2011 kl.19:47

du e så flink å oppdatere! blir alltid like glad når æ ser at du har skrevet et nytt innlegg :D tida går kjempe fort ja, så æ e enig med ho ems, du må nyte tida du har i usa fullt ut!

johanna

01.sep.2011 kl.20:13

synes du har en bra blogg, ikke lik alle andre. morrsomt å lese blogger som dine :D

Vilde

01.sep.2011 kl.22:04

savne dæ no iselin, glede mæ til du kommer tilbake til klassen! du må bare kose dæ der nede, og nyte alle dagan som kommer!! du e kjempeflink:)

sigridiuruguay

01.sep.2011 kl.22:08

bloggen din e så bra, elske den! fast leser her:) håpe du har det supert, miss you

Serine

02.sep.2011 kl.03:04

hiv mæ med i FANKLUBBEN din. Du e mitt bloggforbilde, hehe. LOVEYOU

issa

02.sep.2011 kl.05:53

takk alle sammen!! dokker e mine dagens høydepunkt!! <3

Inga

05.sep.2011 kl.18:05

åh, det e klart denne bloggen blir lest!! 2 x daglig leser her. Håpe du får the time of your life Issa, glad i dej <3

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits