uoppfinnsom overskrift

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra årets første bortekamp! Varsitylaget vant 2-0, og vi er fortsatt ubeseiret i år! Etter atkampen var ferdig ble jeg igjen for å spille for jv-laget (2.laget) også. Var sikkelig deilig å få spilt to kamper, så fikk jeg endelig trent ordentlig! Likte også laget vi spilte imot. Endelig møtte vi noen som var litt rå, og det ble delt ut en masse gule kort og til og med et rødt ett. Når jeg kom hjem fra kampene sto et nytt skrivebord på rommet mitt, så nå sitter jeg her og koser meg med Taco Bell som min vfar var så snill å kjøpe for meg!

I dag i samf.klassen måtte alle skrive ned om de hadde våpen hjemme. 20 i klassen hadde våpen hjemme, mens bare 8 hadde ikke!! Ikke nok med det, det var flere som hadde opptil 50 stk hjemme! Det er jo helt sykt, og jeg skjønner virkelig ikke hva som er vitsen? I en av familiene fikk visstnok vært familiemedlem (og da snakker vi om alle barnene i huset også) en ny rifle hver eneste år! Føler det er utrygt hvis så og si hvem som helst har tilgang til våpen! En annen ting som er forskjellig fra her og Norge er hvor synlig politiet er. Jeg kan ikke en gang kjøre til trening uten å se politi! Er mye større forskjeller mellom Norge (kansje hele Europa) og USA enn jeg trodde.
Ellers fikk jeg 26 av 25 mulige poeng på en fysikkprøve. Aner ikke hvordan det er mulig, og iallefall ikke når jeg ikke engang hadde alt riktig? Men skal ikke klage, er kjempe glad for at de ikke er så strenge her! Men mye lekser er det iallefall, så nå må jeg skynde meg å gjøre pre-calc leksa før jeg hopper i seng!

4 kommentarer

Pappa

31.aug.2011 kl.07:17

Det er hva jeg alltid har visst - du e bæst ...... 26 av 25 ;-). Bra det ikke va i matte! Klem pappa

silja

31.aug.2011 kl.08:45

Flink! :D :D

birgitte

31.aug.2011 kl.12:52

du e flink!!

emma lu

31.aug.2011 kl.21:25

flinke usa-fotballjenta mi:D flink i fysikk e du og, blir jo helt paff.. 26/25.. kordan får du det til? du e umenneskelig!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits