T.G.I. FRIDAY

I går var det hjemmekamp igjen! Før kampen møttes en hel gjeng for "piknik." Vi kjørte bilene sammen, satt på lasteplanet og spiste pizza. Det var kjempe koselig! Amerikanere tar deg i mot med åpne armer, og begynner å bli bedre kjent med alle. Er så glad de har talmodighet med litt sjenerte meg med min sterke aksent!!
Så gjorde vi oss klar for footballkampen, som vi tapte som vanlig..

Etter kampen dro vi for å spise is, og så dro en hel gjeng til en av jentene som hadde en slags låve der vi bare hang og koste oss! Vi kjørte en bil halveis inn i låven så vi kunne høre på musikk. Elsker at alle kjører overalt OG at det er varmt nok til å gå i shorts hele døgnet! Vi dro også på froskejakt siden jeg aldri har sett en frosk irl. Men kom meg fort inn igjen etter at hun som bodde der fortalte om de to slangene de hadde funnet i bassenge deres!!! Etter at guttene dro frityrstekte jentene noen oreos, så jeg kunne smake. Det var faktisk kjempegodt! Vi var vel 8 jenter som overnattet, og vi hadde det kjempe gøy med at jeg lærte dem ord på norsk og dem prøvde å lære meg hvordan jeg skal uttale ord riktig på engelsk! Særlig sliter jeg med å si ugly og what riktig, haha. Rett og slett en herlig dag! Nå skal jeg ut å sole meg, snakkes!!

7 kommentarer

Chamin ♥ Kommenterer tilbake

27.aug.2011 kl.19:59

Fine bilder, så gøy ut uansett om dere tapte! :-)

www.ecshox.com

27.aug.2011 kl.20:00

ice blogg!

Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,nike shox nz,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

Silja og Emma

27.aug.2011 kl.20:05

vi blir glad av å høre at du har det så bra! skulle ønske vi va der lamme dæ :D
idag så jeg to med downs syndrom på tandemsykkel, det er det søteste jeg noen gang har sett, AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA ÅH HERREGUD SOM JEG LO

tilla, marra og johnnus

27.aug.2011 kl.21:57

fint å høre at du har d bra! vi e ivrige læsera av bloggen din :D akkorat no har vi bloggen din på storskjerm i "stua", hehe.

gla i dæ, søøøøte issa <3

Kjella, klås og øgga

28.aug.2011 kl.00:21

Hei søte issa!!!!

Vi savne dæ i klassen, tromsø e ikke det samme uten dæ og glede oss til du kommer tilbake :D

Sees i juni!

marita

28.aug.2011 kl.02:28

åå så bra å høre at du trives bedre og bedre!!! blir rart å skal gå i klassen din bare uten dæ i år..

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits