Pep Rally + et lite stykke kjærlighet

I dag hadde vi endelig vi endelig vår første Pep Rally!! Alle på skolen møtte opp i gymsalen der bandet, cheerleader'ene, footballspillerne osv. var! Meningen med Pep Rally er å få alle på skolen til å bli excited over hjemmekampen senere på kvelden! Coachen til footballaget sprang rund i gymsalen mens han ropte som en gal. Han sa at Warren County er en vinnerskole (footballaget taper alt da, hehe), og trakk soccerlagets seier fra igår fram som et eksempel om og om igjen! Sikkelig gøy hvor mye alle bryr seg om high school-sporter her. I to av timene idag kom en lærer inn i klasserommet å delte ut godterier til alle på soccerlaget!!
I lunchen stapper jentene meg med mat de har tatt med hjemmefra som de vil at jeg skal smake på. Peanut butter and jelly, spesielle sjokolader og chips. Etter kampen i dag skal jeg overnatte med jentene, og da skal jeg tydligvis få smake på alt som er verd å smake! Gleder meg!


Pep Rally


Disse ble kastet opp til elevene. Noen ga den til meg som ett minne


DAGENS HØYDEPUNKT! Brev fra bestevenn Silja og bestevenn Emma! Brev er så koselige og betyr liksom så mye! Savner dere

2 kommentarer

emma lu

26.aug.2011 kl.23:38

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 savne dæ og

Silja

27.aug.2011 kl.09:29

silja håpe det kommer et lite stykke kjærlighet tilbake en dag i min postkasse siden hun savner sin bestevenn så fælt:))

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits