The Highway

The Highway, FM Country, "a bunch'a country girls" osv. osv. Her spilles det country på alle kanaler. Slengbukser, hippie/bohemstil, fjær-extensions, fjær-øredobber og fjær-smykker er å se overalt. Boots og kjole sammen er helt normalt på skolen! Bønner, kylling, mais og ris til middag! I tilegg har vi alle rednecks'ene og alle truck'ene.. Merkes virkelig at jeg er kommet til the South!

Begynner å bli kjedelig å ha de samme fagene på skolen hver eneste dag! I US History'en sitter vi bare å fargelegger et kart og i spansk 2 (det vanskligste de har) lærer vi om verbet "tener" som jeg er sikker på at vi ble lært første dag i 8.ende! Engelsken er bare HELT grusomt! Har klasse med freshmen'ene, som egentlig er 14(?) men disse er altså 8 år i hodet. Seriøst, lillesøstra mi på 10 er mer moden! Værre drittunger har jeg aldri møtt. De kaster papir på hverandre (og med deres treffsikkerthet også meg..,) roper, skriker, slafser, piller seg i nesa, hoster på meg og gud vet hva mer. Heldigvis skal vmor få byttet klassen siden den til og med er lett for meg (og da snakker vi om én som har 3 i engelsk.) 

Høydepunktet idag var da coachen vårs (som også er en av lederene av klubben jeg fortalte om for noe dager siden) kom å spurte om jeg hadde lyst å bli med! Jeg ble kjempe glad siden de jeg henger mest med er medlemmer og det skal vist være kjempe gøy!

4 kommentarer

emma lu

25.aug.2011 kl.16:17

det høres så spennanes ut:D æ håpe du får bytta klasse.. hørtes grusomt ut

silja

25.aug.2011 kl.22:21

heluuu countrygirl! regne med du kommer hjem med bootsan og fjær henganes overalt, bynt å høre på shania twain igjen??:))) lykke til i poppisklubben!!! håpe en i engelskklassen kan lære dæ litt folkeskikk, det trenger du. plaser et speil forran dæ når du et så kommer det vell sæ?

ps: jeg savner deg en del!

stine bjerkan

25.aug.2011 kl.22:39

ville tilstander der nede i usa!! håpe di drittungan lære dæ noen triks vi kan bruke når du kommer hjem XDDDD

Oda

27.aug.2011 kl.09:26

kjenne mæ så syykt igjen i sånn alt du skriv! Nyt tia:)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits