first soccer game

I dag spilte jeg min førse high school fotballkamp, noe som var litt skummelt men mest artig!! Hele laget ba før kampen og nasjonalsangen ble spilt og greier! Det var musikk, kiosk og politi som passet på. Vi knuste motstanderne 4-1, men er ikke helt fornøyd i og med at ballen var veldig lite på min side og jeg følte jeg ikke fikk gjort noe særlig.. Nivået på noen av lagene her nede er elendig og det er bare en masse klyngefotball! Var veldig bra oppmøte, og WCHS (warren county high school) er kjent for å ha fans som er sikkelig slem mot bortelaget! Nå må jeg bare se fram til neste kamp på torsdag som er mot den største rivalen vårs, nemlig Coockville.


Siden det var game day gikk alle soccerjentene med genseren vårs på skolen. SORRY FOR WEBCAM men da jeg skulle ta bilde av jentene i lunchen viste kameraskjermen; no memory card. Typisk 

Do you have skincancer in Norway?
Do you ship dogs to Europe? How do y'all make dogs in Norway?
Have you ever had a hotdog?
Do you have phones? Do you have facebook?
Do y'all have boyfriends in Norway? 

4 kommentarer

emma lu

24.aug.2011 kl.11:41

stolt av dæ og dritkul genser forresten!!!! <3 løw

serineiusa

24.aug.2011 kl.14:26

Enig med Emma, æ vil også ha en sånn genser!!

Silja

24.aug.2011 kl.14:40

typisk dæ med kameraet :)) ps du e litt kul min bestIS

Grete

24.aug.2011 kl.21:12

Når de stiller alle merkelige spørsmål om langt vekk landet Norge, kan du jo bare nevne at lille landet vårt har over 3000 billions på bok ;) Glad for at du trives,Iselin!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits