2 school 4 cool

Siden dere bynte på skolen idag (eller kansje igår for dere?) så kan jeg benytte annledningen med å fortelle om forskjellene på skolene i Norge og her. Her er det 0 pc og 0 mobiler! Du kan ikke engang ta opp mobilen i den 1 timers lange lunchen! Vi har dresskode, noe som betyr at alle shortser, skjørt og kjoler må gå ned til knærne. De er heldigvis ikke så streng på det i år, men mine shortser og kjoler ville aldri blitt tilatt! Før var det heller ikke lov med hull i buksene men i år er det nok om vi ikke viser BBB (boobs, butt or belly.) Nesten alle klasserommene er uttstyrt med knøttsmå pulter og stoler som henger sammen, noe som er ekstremt irriterende. Får så vidt plass til å skrive på dem.. I timene bestemmer lærerne hva du skal skrive i. Noen lærere foretrekker at du har en hel perm med deg, mens andre foretrekker at du har en mappe. Noen lærere tilater bare blyanter, mens andre tilater penner i en spesiell farge! Læreren kontrollerer egentlig alt du gjør, og alle er stille og jobber i timene. Vi går gjennom det samme om og om igjen, og det er veldig enkelt og kjedelig! Vi får også karakter på absolutt alt fra kryssord til notater vi har tatt i timen. Lærerne her snakker om privatlivet sitt hele tiden og mange av elevene er venner med de på facebook? Noen snakker til og med med babystemme til oss..


Jada, we have a bunch of these!

Når timen er ferdig ringer skoleklokken og alle løper ut av klasserommet. Mellom de forskjellige klassene har vi 7 minutter på å komme oss til skapet og hente nye bøker. Det høres kansje mye ut, men når 2000 elever skal til skapene sine samtidig er det proppfult i gangene og man må bryte seg fram. Det værste er at lunchkøa går rett forbi skapet mitt så det er umulig å hente maten min. Vurderer sterkt å bytte skap hvis det er mulig.

Én kommentar

emma lu

23.aug.2011 kl.16:00

så du like den norske skolen best? :D e forresten helt sykt rart å ikke ha dæ med mæ på skolen.. føle liksom hele tia at det e noe æ glemme eller noen æ har glemt å vente på:(

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits