chillingz

SØØØNDAG! Mens resten av byen er i kirka både morgen og kveld (og mange faktisk på onsdager og!) har jeg skype-dag med mine mange kjære i Tromsø!! August og Gracie fikk møtt hverandre på skype, og fant virkelig tonen hehe. Ellers har jeg lært Gracie til å si "Grusomme meg" (siden hun elsker filmen "Despicable Me") og nå tvinger jeg henne til å si det til alle jeg skyper med. August drar til Cambridge på utveksling om 3 uker og gleder meg kjempe masse til å høre hans britiske aksent!
Har egentlig ikke gjort en dritt idag, bare tullet rundt med Gracie og gjort en masse lekser.. Gracie mente foressten at jeg var bedre enn August til å snakke engelsk!!! Wiiii, fint at det går framover. Vertsmora min spurte idag om jeg kunne skrive en liste om hva jeg ønsket meg til jul. Hun ville vite det tidlig i tilfelle hun måtte bestille det fra Norge. ÅÅ, de er så snille!
Silja (prøver) å friste meg med norsk (eller i dette tilfellet; finsk) mat!! Ser kjempe godt ut, bare ikke når hun spiser det! Savner norsk mat til 1000! Som foreksempel hard, mørkt grovbrød og poteter.

Her er det kjempe normalt å spise ute hele tiden. Enten på buféer, resturanter eller fast food. Tror jeg har spist ute 3 ganger de to siste dagene. Det er ekstremt billig, og hvis du vil så klarer du å finne noe sunt overalt, HELDIGVIS. Men veldig lett å finne ekstremt usunne ting og! De spiser for eksempel "fried cheese." Altså mozzarella med frityrstekt ost rundt!! Og det er også så sykt irriterende at de absolutt må helle en hel flaske med dressing på salaten..
Har lyst på søtsaker heeele tiden (de spiser ikke godteri i helgene!?) så må dra på en eller annen butikk får å få kjøpt meg litt sjokolade! Vfamilien har kjøpt inn sjokolade-frokostblanding, siden de vet at jeg elsker sjokolade. Og her om dagen hadde vi muffins til dessert, og de hadde kjøpt en spesial muffin til meg; nemlig sjokolademuffin <3

btw: til alle som ikke skjønte det (pappa...) så var det amerikansk fotball (=football) ikke fotball (=soccer) jeg så på fredag..

6 kommentarer

World Of Chances

22.aug.2011 kl.00:32

Haha, så bra at du har kommet i en fin familie, da. =)

22.aug.2011 kl.01:49

si bare "and dressing on the side, please" ;) ikke så jævla vanskelig det :)

Silja

22.aug.2011 kl.10:46

gogenseren:))) snill vmor! :D æ skal få sendt dæ litt go norsk godisss en dag! men du får greie dæ uten en stund til så blir det ekstra godt :)

emma lu

22.aug.2011 kl.12:45

du e så fin!!!!!!!!!! savne dæ

Stine Bjerkan

22.aug.2011 kl.17:30

<3<3<3<3<3fin bestevenn

haugepus

22.aug.2011 kl.17:38

fint bilde!! og herlig at du har det så bra!!! fortsett og blogg like bra som du gjøøør :)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits