FIRST FOOTBALL GAME!!!

Gårsdagen var helt insane!! Egentlig skulle alle timene på skolen vært 10 minutter kortere og vi skulle ha Pep Rally i siste timen. "Pep Rally" går ut på at hele skolen skal gå ut på banen og footballspillerne og cheerlederene skulle bli introdusert osv. MEEN i første time kom det på høytalerene at alle junior'ene måtte møtes i auditoriumet. Der sto rektoren og skjelte oss ut pga. "krigen" mellom senior'ene og junior'ene. Han avlyste hele Pep Rally'en på grunn av at alle var klar for å komme i slosskamp og fordi det kunne oppstå farlige situasjoner. Vi har foressten politimenn på skolen til enhver tid, og bare inne i auditoriumet var det 3 stk. Altså sååå mye drama på grunn av at to jenter reiv ned en plakat, og at det hele ble tatt ut av proposisjoner! Stakkars de to jentene, de har nå en skole 1800 som hater dem...
Vi brukte hele "samf."fag-timen på å diskutere dramaet fra forskjellige synspunkter og hva som var den rette måten å håndtere alt på! I den timen er det bare senior'er og sophomore'er, og jeg er den eneste junior'en.. HELDIGVIS er det ingen som ser på meg som en junior (bare "ny"/"norsk") så ingen klikket på meg, fjuffff.

FOOTBALL KAMPEN DERIMOT VAR HELT SYYYYYK; 

Nicole, en jente på laget og cheerleader!!Selvom vi tapte (som vi tydligvis alltid gjør) så var det kjempe stemning!En blanding av jenter jeg spiser lunch med og soccerjenter!


!!!


Erin, meg og Allison


Kjempe stemning!!!


Bandet + pioneeretter (en dansegruppe fra skolen)


WOW, i love high school!!


En annen crazyy vennegjeng!!


Etter kampen dro jeg og Mary Ann å kjøpte oss litt mat før vi++ tilbragte natten at her's house.

Kampen var helt fantastisk!! Alle her er så snill mot meg, å ble invitert på sleepovers hos flere forskjellige. Ble kjent med mange nye, og begynner endelig å se positiv på å være her i ett helt år!!
I dag har jeg vært på et dommerkurs så jeg kan være dommer her nede. Vet ikke om jeg kan gjøre det siden visumet mitt ikke gir meg lov til å jobbe, men min vfar skulle sjekke det ut. Har møtt masse random'e folk i dag som har spurt om jeg er den nye, norske jenta som spiller for high school'en. Merkes at det er en liten by jeg er kommet til!
Forresten så spiste vi i dag morgest frokost på en kafé der alle Pioneerettene (en slags cheerleader) gikk rund i uniformene sine og serverte oss pannekaker! Haha, alt er helt vilt her nede!

5 kommentarer

silja

21.aug.2011 kl.01:16

høres kjempa bra ut issa!!!! fine bilda, det ser så kult ut. glede mæ til å skype med dæ :D:D:D

emma lu

21.aug.2011 kl.02:21

høres og ser fantastisk ut :D:D:D:D

Pappa

21.aug.2011 kl.09:32

Din heldiggris som får oppleve sørstatskultur! Litt kjekt å spille på laget...;-)

birgitte

21.aug.2011 kl.10:54

åh, blir så glad av å høre at du trives og at alt går bra! det ser ut som at du har kjempe gøy og du e heldig som får oppleve så mye:)

World Of Chances

21.aug.2011 kl.15:06

Skulle ønske jeg var der, ser sykt gøy ut å være der! =D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits