my name is Aiselain

Good day, bad day, good day, bad day. Virker som om annenhver dag er litt tung, og annenhver dag er super! I dag var den super! Er såå herlig at jeg kom hit 2 uker før skolen startet så jeg ble kjent med noen før første skoledag! Hvis ikke det hadde vært for soccerjentene hadde jeg sikkert spist min første lunch på do eller noe!
I dag, på en eller annen måte, havnet jeg i gymsalen med mange av jentene på et "klubbmøte"(?) fylt med jenter med løshår, kjoler, skjørt og høyehæler. Alle medlemmene fikk utdelt et ark med masse navn på. De skulle ringe rundt personene de ville ha inn i klubben, og stryke ut de de ikke ville ha inn (eller ikke likte.) Sikkelig eksklusiv veldedighetsklubb ja!
Bynner å bli bedre kjent med folk nå, vet hvor/og hvem jeg kan spise sammen med i lunchen og det er mange nye bekjente som smiler til meg i gangene. Ting begynner altså å falle på plass, og jentene jeg var ute å spiste med sist fredag er ikke så ille likevell! 

Lagbildet vi tok i dag før vi spilte treningskamp! Etter treningskapen dro alle opp i kantina og lagde plakater som vi skal henge opp i garderoben! Skal printe ut noen bilder som jeg kan teipe opp på plakaten min, så skal jeg ta bilder så dere kan se!!

Er foressten kjempe mye drama på skolen; seniorene hadde hengt opp en plakat med "seniors 2012" utfor skolen, og noen junior'er hadde vært å rivd den ned. Alle er helt klikk på de som reiv den ned og senior'ene snakker om å hevne seg i morgen under football-kampen i morgen. MEEN idag ble alle senior'ene tatt ut av klassen og fikk besdkjed at om de hevnet seg blir det ikke homecoming. Så nå vet ingen om de skal hevne seg eller drite i det. YOU GOTTA LOVE HIGH SCHOOL

HATER foressten at ingen klarer å si navnet mitt her nede. Enten er det Aiselain, Aiselen og di flinkeste klarer å si Islin. Virker ikke som om noen klarer og si Iselin!

8 kommentarer

emma lu

19.aug.2011 kl.03:52

kordan gikk treningskampen, og e du klar for kampen på tirsdag?? :D:D bra du hadde en super dag

issa

19.aug.2011 kl.04:02

gikk veldig bra skal æ si dæ:) men vi spilte bare oss mot oss om du skjønne!! håpe no det, skummelt at så mange ser på.... takk ems, du e verdens beste!

Sara

19.aug.2011 kl.09:21

Bokstavene i det amerikanske alfabetet uttales som følge:

A- uttales "ei"

E- uttales "i"

I- uttales "ai"

Dermed blir Iselin utalt som Aisilain. Hadde navnet vært skrevet Esalen, hadde det blitt uttalt tilnærmet Iseilen ;-)

emma lu

19.aug.2011 kl.12:40

åja skjønne :D men det e helt nydelig å høre at det gikk veldig bra! husk at æ har trua på dæ, så da må du og ha det<3 love

serineiusa

19.aug.2011 kl.13:43

Så bra ting bynner å ordne sæ issa, håpe kampen din går bra.<3

Helene

19.aug.2011 kl.16:20

Så bra at ting går bedre. =) Har du noen bilder fra skolen? Og kan du fortelle om den gale engelsk klassen din? Du skrev i ett annet innlegg at du kunne lage ett innlegg om det. =)

Sigrid

20.aug.2011 kl.11:35

det høres så artig ut! men sykt at dem faktisk e sånn som det virke som på film!

skm96

20.aug.2011 kl.19:03

Kjempe fin blogg du har!:)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits