what would you do

...if you knew you could not fail?

Der er så uvant å ikke ha bestevennene sine rundt seg! Så lenge jeg kan huske har jeg bodd i samme by og bestevenninna mi har jeg kjent siden jeg var 6. Har alltid gått i klasse med min tvillingbror og noen veldig nære venner. Jeg har altså rett og slett hatt personer jeg kjenner veldig godt rundt meg til en hver tid! Her nede derimot kjenner jeg ingen fra før av, noe som er en helt ny opplevelse for meg! Jeg synes det er skummelt å prate engelsk og har egentlig aldri vært en person det er veldig lett å bli godt kjent med. Synes det er kjempe skummelt å åpne meg for nye mennesker. I dag måtte jeg minne meg selv på at jeg bare har gått på high school'en i tre dager, og det er helt normalt at jeg ikke har funnet meg en bestis på den tiden. Skulle bare ønske jeg var flinkere å snakke engelsk, med det er vel bare en ting jeg må jobbe med!

MEN ting går bedre for hver dag! I dag spiste jeg lunch med noen så og si normale jenter på laget og jeg og 3 andre juniors dro å bestilte t-shorter til home coming som er om 3 uker. Det skal bygges "flouts(???)" til home coming som skal dreges etter biler i en laaang parade. Vi skal vistnok stå på disse floutsan og skrike og hoppe opp og ned, haha. I morgen skal vi ha scrimmage (treningskamp) og så skal vi lage plakater vi skal henge opp i garderoben! Og på fredag er årets første footballgame, GLEDER MEG!

I dag var det faktisk flere som pikket meg på ryggen og ropte "sweeden" etter meg i gangene. Vet ikke om det er fordi dem tror jeg er fra Sverige eller fordi det tydligvis går et rykte på skolen om at jeg liker svenske gutter? Hahah. Har også fått flere spørsmål om jeg kan snakke europeisk og om vi snakker engelsk i Norge (noe ingen spørr om etter jeg har åpnet munnen og de får høre min fine aksent!) Akkuratt nå er jeg i en fase der jeg blander engelsk og norsk i hodet mitt, så av og til når jeg prater blander norske ord seg inn i engelsken. Men merker også at det er rart å skrive på norsk!

3 kommentarer

emma lu

18.aug.2011 kl.12:26

du får dæ nok gode venna snart skal du se:):) og forresten, hete det ikke soccer? hehe. og lykke masse til på kampen!! herregud du skal herje! savne dæææ<3

Helene

18.aug.2011 kl.13:40

Haha, morsomme spørsmål du får...xD

Kan du skrive om den gale engelsk klassen din? =)

siri

20.aug.2011 kl.00:11

Det e kjempelett å bli kjent me dæ iselin, og det e nok mange som vil bli kjent me dæ kan æ tenke mæ :-) Elske å lese om hverdagen din i USA! Bra at alt blir bedre og bedre :-D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits