en fin dag

Hallooo alle sammen!! Dagen i dag har vært mye bedre enn gårsdagen! Fant fram til alle klasserommene og begynner som smått å vite hvor jeg er til en vær tid! Ryktet har spredd seg om at det er en utvekslingsstudent på skolen og med en gang folk hører min kraftige aksent så spørr de meg om jeg er fra Norge! I spansken sitter jeg med noen koselige jenter, bland annet én cheerleader og band-lederen. Hehhe, artig! De har et diiigert bandrom her der folk sitter å øver på instumenter og drilling i lunchpausen. De har også en egent rom der man kan komme med en skade og der en "coach" teiper og plastrer osv.
Lærerne gir oss masse lekser og bare idag har jeg måtte gjøre US. History, matte og lese maaange sider i fysikkboka. Kom også på 1.laget på fotballen, noe som er uuutrolig deilig siden jeg alltid før har vært på et 2.lag, heheh. Første kamp er på tirsdag og her kommer vist en hel del å ser på! En av lærerne hadde til og med skrevet kampen inn i kalenderen sin!


Her er noe av tingene jeg kjøpte i Murfreesboro på søndag! Vær så snill å IKKE flir av shortsene, de fleste her bruker mye mer knallfarger. Oransj med rosa prikker på foreksempel. Alle trener i tshorter med avklipte armer siden det er 100 grader ute. Slettetangen btw er fantastisk, og kostet bare 100 kroner!!! Kjøpte meg også en bikini fra Victoria Secret (siden jeg glemte bikiniene mine enten i NY eller hjemme...)


Gracie sitter og synger for meg, mens jeg pugger de 13 første statene; Massachusetts, Connecticut, Rhode Island, New Hampshire, Nwe York, New Jersey, Delaware, Pennsylvania, Georgia, Virginia, Maryland, North Carolina og South Carolina! Wiii, greide det!
Er foressten i himmelen etter at jeg og vmor fant wäsa knekkebrød i går!!! Endelig noe hardt og spise! Maten vmor lager er helt fantastisk! I går hadde vi kjøttkaker i brunsaus, potetmos og erter, mens i dag hadde vi ris, en slags grønnsaksblanding og kjøtt!! Naaam, kjem te å bli feit! Må fortelle dere om lunchboksene folk bruker her engang; kreiiisi!! I morgen tar jeg med kameraet på skolen, så da blir det flere bilder!! GOD NATT

4 kommentarer

birgitte

17.aug.2011 kl.06:49

så bra at det går bedre! og gratulere med å komme på 1. laget :D:D

silja

17.aug.2011 kl.10:11

åååglde mæ til å se flere bilda!! grattis med fotballenja og fine shortser:) LYKKE TIL på kampen!

emma lu

17.aug.2011 kl.12:23

det høres fantastisk ut, og grattis så mye med laguttaket, du e best!!!!!!!!!<3<3<3

Serene

17.aug.2011 kl.15:56

Issa Gratulere så mye, du e flink!!!:) vi MÅ skyld snart da

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits