first day at high school

I dag morgest plukket en av jentene på laget meg opp 07.15 og vi kjørte på vei til min første dag på en amerikansk high school. I baksetet satt hennes lillesøster og to av hennes venner som også hadde sin aller første dag på high school siden de er freshmens. De satt å sprayet parfyme overalt og klæsjet på enda mere øyenskygge, eyeliner og gud vet hva mer. Tror de var enda mere nervøs en jeg!
Utfor skolen var det trafikkaos, laaange køer av biler og skolebusser som prøvde å komme seg fram til parkeringsplassen. Folk OVERALT! 1800 ungdommer som alle skal gjennom samme dør til samme tid... Jenta som kjørte meg til skolen måtte følge meg til alle klassene i dag så jeg ikke skulle gå meg vill. Elev-lærer forholdet her er helt anderledes enn i Norge, og i alle klassene måtte vi skrive ned ting om oss selv så lærerne kunne bli bedre "kjent" med oss. Folk her generelt stikker seg mye mer ut enn i Norge! Vi har rednecks'an (digre sko, jeans, skjorte og en slitt caps i baklomma), Emoene (blått hår, piercing), vi har diiiigre folk, vi har mexicanske gjenger, vi har afroer, vi har jenter i kjoler og høyhælte sko og vi har én afroamrikaner som har farget håret lyst. I Fysikken måtte alle reise seg opp og si tre ting om seg selv. 2 av tingene skulle være sant, og en skulle være løgn. Afroamerikaneren med det lyset håret, helt tighte buksa og boots'ene reiste seg opp, lagde trutmunn og sa "I love fashion. I have a few very close friends. I'm straight." Dere kan jo gjette hva som var løgnen hannes. Hahaha love him! 
Denne søte pakke sto på frokostbordet idag! Takk vmor!!!!!

Ellers har de ringeklokke som ringer inn og ut hver time og høytalere som rektoren og folk fra kontoret snakker i konstans. På morgen må alle reise seg opp i klasserommet, snu seg mot det amerikanske flagget (som de har hengt opp i alle rom her) og sverge til flagget eller noe. I US History'en begynte en jente og prate til meg, og plutselig sa hun "I have two babies." HÆ? 17 år og to baby'er som venter på henne hjemme. Tydligvis helt normalt her i følge vmor (som sier at hun hadde klikket vinkel hvis Gracie noen gang kommer hjem gravid). Ellers hadde en av jentene på laget pyntet skapet mitt!!! Hun hadde hengt opp en kurv og et speil i rødt og sebra, og satt en kurv med tusjer, penner, viskelær og tyggis i skapet! Naaaw, går det ant å bli søtere?? Jentene på laget er virkelig grei mot meg, og smiler og hilser hele tiden. Har hatt litt hjemlengsel i det siste, så har vært litt vanskelig å bli bedre kjent med dem. Men i morgen skal jeg være positiv og glad og ta masse kontakt!! Ellers er engelsk klassen min helt crazy, men det kan jeg fortelle om en annen gang. Over og ut!


Fysikk kan bli vanskelig på engelsk... har allerede fått lekser!! wiii

3 kommentarer

silja

16.aug.2011 kl.09:50

åj så morsomt! snill vmor og snille folk på skolen:)

emma lu

16.aug.2011 kl.17:49

:D:D:D:D

World Of Chances

17.aug.2011 kl.23:14

Blogg om den crazy engelsk klassen! =D

Jeg vil høre. =)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits