loves sundays

I dag er det søndag så det betyr True Blood (vmors ynglingsprogram), klesvask (her i huset vasker de bare klær på søndager) og skype'ing! Startet dagen med å skype med mamma, August, Susanna og så Silja. Før jeg dro til statene ga jeg Susanna (lillesøster på 10) et hjertesmykke og i dag fortalte hun meg at hun bruker det hver dag. Naaw, hun er verdens beste! Etter at jeg hadde pratet med Silja i en og en halv time ble Gracie (vsøster) så sur at hun sa at hvis jeg ikke avsluttet nå så skulle hun slå av pc'en min. Hehe, søta sjæl.


Herlig bilde av oss to... Er nesten som å være på besøk hos henne når vi skyper

Jeg var også en kort tur på dugnad på fotballbanen i dag. Malte en bru blå, før jeg og min vfamilie måtte dra for å handle saker til skolestart! Vi dro til nærmeste storby, Murfreesboro på ca. 70 000, som er en 40 minutter unna. Der fikk jeg endelig kjøpt meg slettetang, i tillegg til skolesaker, treningstøy, bikini, undertøy og litt sminke. Hørte hele veien på en radiokanal kalt "The Highway" som bare spiller countrymusikk. Hvis jeg hører én eneste countrysang til så spyyyr jeg.

Her er foressten huset vårt. Ikke stort, ikke nytt men kjempe koselig: 


Kjøkkene vårt!


Gracie's rom. Er rotete hele tiden fordi hun ikke har plass til alle tingene sine...


Stue med hundene vårs; Jersey og Lilly. Her har vi foressten TV på alle soverommene og stua!

Nå må jeg hoppe i seng; første skoledag i morgen!!!! Gruer meg som et ******

4 kommentarer

lillesøster

15.aug.2011 kl.09:35

det va et veldig fint hus:) æ har brukt slettetannga æ fikk fra dæ 1gang hihi håpe den første skoledagen din går super duper bra!!!!

silja

15.aug.2011 kl.10:03

åjåjåj for en nydelig vennine du harrr! håpe du får en flott dag på skolen men alle vil jo være venn med dæ så det går vell bra? :)

Stine Bjerkan

15.aug.2011 kl.15:01

ååå så koselig dåkker har det! og du e veldig brun og fin må æ si. lykketil på din første skoledag, e helt sikker på at det går strålanes:):)))

emma lu

16.aug.2011 kl.02:25

LYKKE TIL PÅ FØRSTE SKOLESTART:D:D kommer til å gå supert

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits