soccer camp

Heisann!! I dag sto jeg opp 7 fordi vfaren min skulle på tennisbanen og øver på surver(? vet ikke hvordan det skrives). Han lærte meg hvordan man skal slå riktig med tennisrackerten og det var veldig gøy! Han har vært tennistrener for en high school tidligere og klager hele tiden på at vmor og vsøster ikke vil lære seg å spille. Så jeg håper vi kommer til å dra dit flere ganger, så jeg får lært meg å spille tennis!! Klokken 9 startet soccer camp'en, som dem kaller det. Altså fotball fra 9-12 så en to timers pause, før vi trener fra 2-5! Altså 6 timer med fotball på en dag! Er camp i morgen og, også har vi turnering på lørdag! Har fått ny mobil (siden den andre ble most i kræsjet) og fått en masse fotballtøy som jeg må vise dere seinere! Nå må jeg løpe, skal overnatte med noen jenter på en trampoline eller noe hehe! 


med tennisbanen


tennisbanen


warren soccer!!

4 kommentarer

emma

12.aug.2011 kl.16:40

herregud du kommer til å bli god med 6 tima fotball! høres artig ut! kos dæ på overnatting

lillesøster

12.aug.2011 kl.22:18

savne dæ sååå mye issa!!!

det va gøy at du skrev om mine klær:)

stine bjerkan

13.aug.2011 kl.02:15

ååå ho susi e så søt!! ser ut til at du har det fantastisk, og poppis e du også. stolt over dæ. men uansett, har gjerne lyst å se litt flere bilda av dæ kjære. savne dæ pia mi

issa

13.aug.2011 kl.05:20

hehe, takk mine 3 ynglingsjente!!! skal nok poste et bilde av mæ så alle kan se korr brun æ e blitt:))))) savne dokker

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits