kræsj

Herregud er nettopp kommet hjem fra tidenes mest dramatiske handletur. Jeg og vfar skulle bare dra på mall'et for å ta ut penger og kjøpe litt nødvendige ting. Da vi var rett ved mall'et og kjørte gjennom et lyskryss kommer en bil fra høyre og smeller i oss!! Alt ble svart noen sekunder før jeg åpner øynene og alt var grått. Luften var full av støv og airbag'ene var ute. Vi skyndtet oss ut av bilen som nå hadde fronten en helt annen vei enn da vi kjørte inn i lyskrysset. Den andre bilen var kjørt rett i et reklameskilt og det var så vidt sjoføren kom seg ut av bilen. Begge bilene var most og måtte fjernes med taubil. Det kom også masse politi som måtte se ID'en på alle involerte og høre på vitner. Vfar ringte til vbestefaren som eier bilen vi kjørte i så han kunne komme med forsikringspapirer. Elsker vbestefaren! Da han kom spurte han bare om vi var i orden, og så begynte han å flire og brydde seg ikke i det hele tatt om at bilen hannes var ødelagt! "I'ts just a car!"
Hvis vi hadde kjørt små biler som i Norge ville noen helt sikkert blitt alvorlig skadet, men her kjører jo alle i digre trucks.  Nå er vi kommet hjem og jeg er helt fin bortsett fra litt hodepine, men herreguuud det kunne gått så mye verre. Pjuuff


Den andre bilen kjørte over et tre, og rett inn i reklameplakaten! Bra den stoppet i stolpen ellers hadde den kjørt i bilene som sto parker nede på parkeringsplassen!


Vår moste bil midt på motorveien! Mobilen jeg har fått av vertsfamilien ble også ødelagt, hadde den i lommen og nå er den helt bøyd.

6 kommentarer

marita

10.aug.2011 kl.01:36

kjente æ fikk hjerte opp i halsen et lite øyeblikk!! men bra at du og alle e i godt behold!

World Of Chances

10.aug.2011 kl.02:17

Oj da! Haha, dramatisk. Uff..Bra at det gikk fint da. =)

silja

10.aug.2011 kl.09:41

åjda! det hørtes ikke helt bra ut, go bedring med hovudet ditt og vær forsiktig

haugepus

10.aug.2011 kl.13:10

spenning i hverdagen...kreisi. håpe det går bra!

birgitte

10.aug.2011 kl.15:48

oi, hørtes skummelt ut. glad for at det går bra med dæ da!

emma

11.aug.2011 kl.00:12

OKEI KØDDE DU???? herregud. slutt å tull sånn, ellers må æ komme å hente dæ hjem!! supergla for at alt e bra <3

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits