siste innlegg uten spennende bilder

Nå skal jeg snart til banken med vfar sånn at jeg får tatt ut penger så jeg kan betale fotballavgiften. Rart at man må dra til en bank for å ta ut penger, menmen. Senere i dag er det trening og etter det skal jeg dra hjem til Madison, en jente på laget, for å overnatte der! Har egentlig aldri gledet meg til å dra på utveksling, men har mer følt det som en ting jeg gjøre. Jeg har alltid forberedt meg på det verste; at jeg skulle bli venneløs, ikke komme overens med familien osv. Derfor er jeg overrasket over hvor godt jeg er blitt tatt i mot! Har ikke jobbet særlig hardt for å bli kjent med jentene, men de inviterer meg med på alt mulig! Såklart er det noen som viser 0 interesse, men de fleste vil vise meg rundt, fortelle og forklare. Tenker på at vi hadde en utvekslingstudent fra Japan i engelsktimene, og hun satt alttid alene og jeg gikk aldri bort til henne..


Slenger bare inn et bilde av meg og mine kjære søsken!! Mamma sendte nettopp melding; "Susanna var ganske hard å shoppe, bare merkevarer. Lacoste, Hilfiger og Ralph Lauren." Hahaha, ka i alle daga?? Jenta er jo 10 år!!!

Beklager dårlige bilder osv. Det her blir siste innlegg uten spennede bilder!! Tar med kameraet på trening, overnatting og regestrering på skolen i morgen, så da skal det bli fart i sakene!! PROMISE

4 kommentarer

lena

09.aug.2011 kl.22:55

du e så flink å blogge issa! fortsett sånn :D

birgitte

09.aug.2011 kl.22:57

haha, e ikke på min data så det ble feil navn...

emma

10.aug.2011 kl.00:28

bra dem tar vare på dæ!!!

World Of Chances

10.aug.2011 kl.02:11

Så bra at du føler deg godt tatt i mot. Hvem er Susanna?

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits