No broken hearts

Kveldene her er sikkelig koselige!! Vi spiser som oftest middag i 7 tiden (i dag spiste vi en paprika fylt med kjøttdeig, tomat osv. naam) og ofte tordner det uten på denne tiden. I dag blinket lyset noen ganger fordi strømmen gikk. Mens vi satt med middagsbordet viste John (vfar) en film på youtube av en slange som kravlet på frontruta av en bil i fart! Det verste er at filmen er tatt her, i Tennessee!!! >her< er linken. Ellers i dag har jeg vært på skolen for å registrere meg, og jeg og resten av laget måtte også ta en hjertesjekk sånn at vi skal få lov til å spille fotball! De festet slanger til kroppen og målte puls osv. Har heldigvis et friskt og sunt! Snakket ganske mye med en jente på laget som jeg skal ha mange fag med. Hun kjørte meg også hjem og jeg merker at engelsken blir bedre og bedre for vær dag! Synes de er så snill som tar seg tid til å prøve å forstå meg!
Har også blitt rimelig solbrent i dag etter at jeg lå å steiket med på tampolinen i knappe to timer. Solkrem kan kanskje være en lur idé neste gang. Tenker ikke over at jeg trenger solkrem siden jeg ikke er på ferie, men bor her! Ellers trenger jeg virkeliiig å komme meg til en butikk snart; har vært her i en uke nå, uten å vært på én matbutikk engang!
Er ikke så mye som skjer her så sorry for litt kjedelige oppdateringe, men det er vel bedre enn ingenting! 

 
Søte Gracie har fikset neglene mine!!

Matvanene her er foresten ganske forskjellig fra hjemme. Her i huset spiser vi bare med gaffel, og aldri med kniv! Vi spiser skjeldent middag før 7 og man spiser få, men store måltider. Det finnes ingen brød her(!!) så til frokost spiser jeg enten frukt eller frokostblanding, noen som er så uvanlig siden jeg er en stooor brødspiser!

4 kommentarer

silja

09.aug.2011 kl.11:07

elske at du blogge, selvom du ikke har noe si!! :D men vil se flere bilda om muligt?? det hadde jo vært meget morro. synd du ikke får brød da, for æ vet ikke om noen som spis mer brød enn du

emma

09.aug.2011 kl.12:36

æ digge oppdateringen dine!!!!

ja enig med siljus der oppe, vil gjerne se litt mere til dæ vettu;)

Jan-Gunnar

09.aug.2011 kl.13:30

kjempefint å lese om hverdagslige ting! Hvis du skriver jevnt utover kan du samle alt i ei flott bok til minne om året i USA...... bærre en ide. Du bestæm, som "alltid". Men kanskje noe å tenke på, allikevel??

stine bjerkan

09.aug.2011 kl.18:34

loveit!!! menja, enig med di oppfor. vi vil se mere til jeinta vårs;););));;)) btw du e veldig flink å oppdatere pus

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits