let's get lost

"You're not fat dad - you're medium!" hahaha, Gracie er såå søt! Hun og jeg hadde english lessons i dag som sikkert varte i to timer. Har helt vondt i munnen etter all pratingen, men hun sier jeg blir bedre og bedre, heeeeldigvis. Forhåpentligvis vil noen skjønne meg når jeg starter på skolen neste mandag. Jeg og vforeldrene mine satt nettopp å snakket om hvordan fag jeg skal ha på skolen osv. Er så vanskelig å få alt til å passe norsklærerplan, har ikke peiling på hva som trengs for å få året godkjent.. Vi måtte ta en pause i snakkingen da, fordi vmor kunne ikke gå glipp ynglingsprogrammet sitt, True Blood, hahanaw.Det var foressten skrevet om meg i avisa idag;
"The team camaraderie has never been more evident than when a new player showed up the first day of practice. Iselin Winther, an exchange student from Norway, clicked instantly with her new teammates. If Winther can adjust to the heat of Tennessee after spending most of her days in temperatures rarely exceeding 70 degrees, coach Willmore may have another player to add to his already deep squad."

Alle bryr seg ekstremt mye om high school sports her, og nesten alle sportsidene i avisa går til det. Det "artige" er at laget er "delt" opp i "gjenger" som "hater" hverandre. Team camaraderie mæiræva. Alle synes også det her kjempe artig å fortelle de jeg blir presentert for at det skjelden blir over 70 farenheit (cirka 21 celsius) i Tromsø. Noe som er kjempe kaldt her. hehhe

5 kommentarer

silja

08.aug.2011 kl.10:23

så morsomt at dem skriv om dæ!

World Of Chances

08.aug.2011 kl.18:06

Haha, lol...americans..xD

08.aug.2011 kl.22:57

er det mye elendighet der nede nå? (tenker på det med at landet er så fattig nå)

issa

08.aug.2011 kl.23:10

har ikke merka noe til det, men har heller ikke tenkt over det! mange her har badebasseng i hagen og det virke som om de har penga nok. men så klart, alle e ikke like rik som vi i norge! en gutt fortalte mæ at familien hannes va "broke" og de hadde bodd på et enda mindre sted før fordi de ikke hadde råd til nokka anna. men æ vet faktisk ikke helt..

emma

08.aug.2011 kl.23:30

DIGGE BLOGGEN DIN!!!!!!!!!!!!! ååh det virke som at du har det så bra

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits