en spesiell takk til min bestevenn

..som har lagd en helt utrolig fin bok til meg! Å åpne en så fin gave på flyet var fantastisk. Er så glad for at jeg har så mange mennesker i Tromsø som støtter meg og som jeg vet vil være der når jeg kommer hjem. Det hjelper masse her borte! Takk til alle som har skrevet i boka, og alle andre får fine ord!
flinke silja


Mamma, August, Susanna og mormor og morfar!!


bitta <3 


fløya + eivind og oscar, naaw


puziiip <3


styggaaaa


<3<3


minner!!


emsii <3


<pappa, thekla, thomas og ina(?)3


åå


marita og tonjeee


og så verdens søteste mødre; Shang, Päivi og Gunn Tove


I dag har jeg vært på fotballtrening igjen. Når skolen starter skal vi bare trene fire ganger i uka, men nå i ferien trener vi mer. Fotballaget her trener også bare på høsten, så jeg må finne meg en annen sport å drive med til våren. Jentene på laget har tatt meg veldig godt i mot, og etter treninga dro jeg med flere av jentene på laget hjem til en av dem som har svømmebasseng i hagen for å bade!! Med en gang vi kom innenfor døra heiv alle seg over potetgullet, rømmedippen, brownies, cookies, oreos og mora kom til og med hjem med 3 pizzaer! Og klokken var altså ikke mer enn 11! They were like "so you are like eating healty?" hahaha. Hun ene spurte også om vi hadde mobiler i Norge? Men ingenting slår vertsfaren min som spurte om jeg noen gang hadde spist mexicansk eller italiensk (og da mente han pasta, lasagne osv.) 
Merker at det er mye drama og baksnakking blandt jentene, noe som jeg godt kunne klart meg uten! Ungdommene her må også hele tiden ringe foreldrene å fortelle hvor de er og hva de gjør. Og på treninga fikk vi faktisk et ark som en av våre foresatte måtte skrive under på så andre foreldre kunne kjøre oss til bortekamper! De foreldrene som skal kjøre må være over 21 og må levere inn serfikat sånn at alle skal vite at den de sitter på med er en "tygg sjåfør." Vi må også ta en hjertetest i tillegg til legeerkleringen på at vi er frisk, for å få lov til å spille fotball. På det arket måtte en foresatt skrive under på, med et vitne til stede. Amerikanerne er altså så redd for å bli saksøkt at alt mulig må skrives under på...

6 kommentarer

Thekla

05.aug.2011 kl.15:07

æ e inne på bloggen din heele tia, og blir så gla når æ les at du har det bra og at du blogge så mye!! fortsett sånn :D

birgitte

05.aug.2011 kl.16:44

du e så flink å blogge issa!! og ja, ho silja har vært så synkt flink :)

issa

05.aug.2011 kl.17:20

du og birgitte, med din film!!!!

stine bjerkan

05.aug.2011 kl.19:30

åååå du e så flink! savne dæ

emma

05.aug.2011 kl.23:46

iloveyou

birgitte

07.aug.2011 kl.10:02

haha mente det virkelig ikke sånn! men takk<3

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits