Warren County High School

I dag har jeg fått en omvisning på skolen. De samme jentene som jeg var i lag med i går tok meg med etter treninga for å vise meg rundt på skolen. Den var STOR! Skjønner ikke hvordan jeg skal klare å finne fram når jeg starter der om litt under 2 uke. Jentene, Madison og Mary Ann, fortalte meg hvor de forskjellige folkene hadde skap, hvor jeg burde meg holde meg unna, hvilken lærere jeg burde passe meg for og sånt. Det er spesielle folk her nede som kalles redneck(?), som kjører store trucker med høy country musikk i. Sikkelige boner altså, men de er tydligvis ikke så godt likt av resten, hehe. Skolen hadde også en egen fløy der alle trenerne hadde kontor. Skolen har baseball, amerikansk fotball, basketball, friidrett, wrestling, dansegrupper og mye mer. Begge dagene har footballaget (altså amerikansk fotball) hatt trening ved siden av oss. Ser helt forferdelig ut å trene i ALT det utstyret når det er 40 grader! Det er veldig artig å se alt dette in real life, og ikke bare på TV!

Dette er bare bilder fra internett, skal ta ordentlige bilder når jeg har blitt bedre kjent men folk. Litt retard å stikke kameraet opp i annsiktene deres første dagen. Men det går bare bedre og bedre her nede, håper bare jeg finne noen som jeg virkelig klikker sammen med!

3 kommentarer

emma

04.aug.2011 kl.01:40

DU E FLINK Å BLOGGE :D:D:D:D

celina robertsen

04.aug.2011 kl.04:34

åå kos dæ masse!!

Thekla

04.aug.2011 kl.22:15

Sir som Emma: du e flink å blogge!! du finn nok noen snaart :)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits