McMinnville

Halloen! I går mårrest annkom jeg McMinnville, en veldig fin by på 13 000! Flere personer jeg har møtt her har sagt at mer country side får du ikke. Joda, i Norge så! Mye trucks og dialekt er det iallefall her.
I går var en veldig tøff dag. Jeg hadde sovet 3 timer, og alt var bare kjempe nytt! Jeg snakket med familien min på telefon, men da lillesøstra mi, Susanna, skulle snakke med meg begynte jeg bare å gråte å måtte legge på.. I dag går det mye bedre, heldigvis. Jeg har funnet ut at familien min er helt fantastisk og veldig slum for å være amerikanere. Men merker likevell at man har en helt annen frihet i Norge!


800 Mullican st, McMinnville, Tennessee. Mitt nye hjem


Nabolaget

I dag var min første fotballtrening, i hele 39 grader!!!!!!! Det var bare helt helt helt helt grusomt! Coachen er veldig grei da, så jeg fikk ta mange pauser siden jeg ikke er vant til varmen! Det var ganske greit nivå på laget, men det merktes at dem spilte fotball på en litt annen måte enn vi gjør i Norge. Fløya hadde nok slått dem. Jentene på laget virker greie, men snakket ikke såå mye med dem siden min engelsk ikke er på topp! Etter treninga dro jeg på besøk til en av jentene som går på laget og der så jeg, hun og en til på Pretty Little Liars. Det føltes litt rart, men hun virket veldig koselig! De har allerede bedd meg med på shopping til en annen by, på kino og gjøre ett eller annet med en båt. Skjønte ikke hva dem mente! Faren hennes var og utrolig hyggelig, kjørte meg hjem, sa jeg kunne bo der hvis vfamilien min skulle bort og tilbød seg å kjøre meg til treninger.


Plakaten Gracie hadde med seg på flyplassen! Søta sjøl. She is "talking my head off" som alle sir

Det er så rart at tennåringer kjører her nede. En jente som var yngre enn meg kjørte meg hjem liksom. Hun hadde en ekstremt fin bil da! Hadde "the talk" med vertsfamilien min idag. Don't do drugs, don't smoke and don't drink alcohol. Skal visstnok være mange som drikker her og også et stort narkotikamiljø! Gracie, min vertssøster, fortalte om en gutt som hadde hatt med seg meth på skolen jeg skal starte på. Han hadde blitt oppdaget og fått 20 år i fengsel! 20 år!? That's carzy! 

Merker at engelsken min har blitt bedre på bare to dager, selvom jeg fortsatt snakker grusomt! Men nå må jeg legge meg, har fotballtrening 08:00 i morgen, får prøve å snakke litt mer engelsk da!

8 kommentarer

Ina Kongsnes

03.aug.2011 kl.12:22

Det så kjempefint ut der! Kos dæ :D

heidz

03.aug.2011 kl.13:21

herregud iselin!! får helt frysninge av å lese det her, det e så sykt at du e der nede/borte. kos dæ kjempe masse :D

birgitte

03.aug.2011 kl.18:11

det ser kjempe fint ut! og æ like bildet som heng på veggen hehe :)

silja

03.aug.2011 kl.18:27

det høres ut som om det e går bra issa!!

emma

03.aug.2011 kl.19:37

åååh, du kommer til å ha det så bra <3 supert å høre at det går så bra

emma

03.aug.2011 kl.19:37

klare forresten ikke skjønne at du e borte enda....savne dæ

Tonje

03.aug.2011 kl.23:33

trur du kommer til å klare dæ meget bra issa! savnerdeii

Thekla

04.aug.2011 kl.00:32

åh, det ser så bra ut! nyyt det.

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits