ambassade

Etter en super uke i Stockholm med mine tjej og en tur innom Oslo for å ordne visumet mitt er jeg endelig kommet "hjem" til mormor og morfar i Narvik. Nå gleder jeg meg bare til å komme ordentlig hjem på fredag!!!

Uka i Stockholm var helt super, vi shoppet (vi=alle minus meg), spise god mat, var på tivoli, så harry potter og koste oss på et ungdomsherberg der vi fikk mange spesielle kontaketer! Vi tok flyet fra Stockholm til Gardemoen, der jeg måtte si hade til Emma. Det var helt grusomt å se henne gå gjennom sikkerhetskontrollen og vite at det er 10 måneder til jeg skal se hun og smilet hennes igjen.. Nå har jeg sagt hade til to av de jeg kommer til å savne mest, emma og pappa:(
I Oslo lå jeg bare på hotellrommet og slumma, så på tour de france og så på TIL-kamp. Var deilig å slappe av alene på et stort hotellrom etter alle de korte nettene i Stockholm. Neste dag hadde jeg en time på ambassaden klokken 10, som gikk veldig fort og greit! Det som tok lengst tid var å komme seg gjennom sikkerhetskontrollene. "Interjuvet" besto bare av to spørsmål; "har du vært i USA før" og "hvordan stat skal du til"? 8 dager igjen og jeg har enda ikke skjønt at jeg skal dra!!!!!


lader opp til USA men en big mac på mac'donalds. mmmmm. feit og god

5 kommentarer

birgitte

21.jul.2011 kl.00:38

ISELIN, herregud! æ blir jo trist å av å lese det her:( vi må få mest mulig ut av den siste uka di i tromsø!! grue mæ til du drar <3

issa

21.jul.2011 kl.19:42

<3bbbb

Stine Bjerkan

23.jul.2011 kl.01:11

Dette skal gå så fint! Kommer virkelig til å savne deg... Men vet du kommer til å vokse på denne turen og få det helt herlig:-) Masse lykke til!

Thekla

25.jul.2011 kl.01:06

Kommer til å savne dæ, men 1 år kommer til å gå kjempefort og før du vet orde av det e du back in t-toown. Du må oppdatere bloggen ofte og fortelle om alt det fine du oppleve :)

emma

28.jul.2011 kl.17:56

ilu <3<3<3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits